Om oss

Engagerade

Politik. Journalistik. Civilsamhälle. Näringsliv. Våra plattformar och mandat har skiftat genom åren, men engagemanget och önskan att på ett klokt sätt ”bygga samhälle” har varit den samma. 

Hösten 2014 startade vi tillsammans företaget Solidus AB. Under många år har fokus framför allt legat på bostadsfrågor, men från och med våren 2023 kommer enbart Cecilia vara tillgänglig för uppdrag inom ramen för företaget. Detta innebär ett skifte mot kommunikation, ledarskap och organisationsutveckling.

Cecilia Hjorth Attefall delar idag sin tid mellan rollen som förbundsordförande i studieförbundet Bilda, arbetet i Solidus AB och kommunpolitiska åtaganden i Jönköping. Hon har en bakgrund som journalist på Dagens Nyheter, informatör och styrelseordförande för Erikshjälpen. 2015-2018 var hon ordförande i äldrenämnden i Jönköpings kommun, och 2019-2022 ledamot i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och andre vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden.

Läs mer på LinkedIn. 

Stefan Attefall fanns under 19 år med i riksdag och regering, och var mellan 2010 och 2014 civil- och bostadsminister med ansvar för bostadsfrågor, statsförvaltning, offentlig upphandling, trossamfund och begravningsfrågor. De senaste åtta åren har präglats av styrelseuppdrag, utredningsarbete, rollen som strategisk rådgivare och verksamhet inom Solidus AB. 

Läs mer på LinkedIn.


Pressbilder